Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderwerkplaats - Bouw je eigen knikkerbaan

Kinderwerkplaats - Bouw je eigen knikkerbaan

Tijdens de zomervakantie, op zaterdag 11 augustus, organiseert Hornbach Alblasserdam speciaal voor de jongste klussers een kinderwerkplaats. Tijdens de zomereditie van dit bouwspektakel kunnen jonge doe-het-zelvers een workshop volgen, onder professionele begeleiding, en hun eigen knikkerbaan maken.


“We gaan aan de slag met hout, verf en decoratiematerialen”, vertelt vestigingsmanager Joost ten Geuzendam. “De kids bouwen hun eigen baan met behulp van voorgezaagde panelen. Daarna kunnen ze de knikkerbaan personaliseren. Verf hem in je favoriete kleur of schilder er bijvoorbeeld je eigen naam op. En terwijl de kinderen de handen uit de mouwen steken, kunnen hun ouders op hun gemak een rondje door de bouwmarkt maken.”


De kinderwerkplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Voor alle materialen wordt gezorgd. Deelname is kosteloos en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats

Foto: Hornbach

Wanneer?
11 augustus 2018 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Hornbach Alblasserdam
Locatie:
Kelvinring 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.