Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ondernemersbijeenkomst Samenlevingsagenda

Ondernemersbijeenkomst Samenlevingsagenda

De SGP, PvdA en CDA hebben een coalitieakkoord voor de periode 2018 – 2022 gesloten. Onder de noemer Samen maken we Alblasserdam bouwen de partijen voort op de afgelopen vier jaar. Het coalitieakkoord is de basis voor het uitwerken van de Samenlevingsagenda 2018-2022. Hiervoor worden in de komende periode gesprekken gevoerd met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in de samenleving. Met de Alblasserdamse ondernemers willen we met elkaar werken aan een ondernemender Alblasserdam en een aantal thema's gezamenlijk verder uitwerken.

Tijdens deze bijeenkomst is het doel om het coalitieakkoord te bespreken met ondernemers en input op te halen om te komen tot de Samenlevingsagenda 2018-2022. De vraag die centraal staat: hoe gaan we de komende tijd met elkaar werken aan een ondernemender Alblasserdam?

Er is de mogelijkheid om in te lopen en in kleinere groepjes het gesprek aan te gaan met raadsleden, vertegenwoordigers van de gemeente en andere ondernemers. De uitkomsten vormen input voor de Samenlevingsagenda 2018-2022.

Wij verwelkomen Alblasserdamse ondernemers graag op deze avond. Uw input is voor ons van groot belang! Aanmelden voor de avond kan bij Caroline van Aart: ced.van.aart@alblasserdam.nl.

Wanneer?
31 mei 2018 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Alblasserdam - Caroline van Aart
ced.van.aart@alblasserdam.nl
Locatie:
Cortgene 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.