Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Interactieve bijeenkomst over eenzaamheid

Interactieve bijeenkomst over eenzaamheid

Op woensdag 30 mei organiseert de Stichting Welzijn Alblasserdam in samenwerking met de Dienst Gezondheid en Jeugd, de Ontmoetingskerk en prof. dr. Anja Machielse een interactieve bijeenkomst over eenzaamheid.

Wat zijn mogelijke signalen en hoe doorbreek je handelingsverlegenheid? 
De workshop die tijdens de bijeenkomst zal worden gegeven is speciaal bedoeld voor vrijwilligers, professionals en/of anderen die ‘achter de voordeur’ komen bij eenzame Alblasserdammers.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden omdat het aantal beschikbare plaatsen voor de workshop beperkt is.  De bijeenkomst wordt gehouden in de Ontmoetingskerk en duurt van 13.30 tot 16.30 uur.  Meer info en aanmelden:  Tel. 078 – 20 21 22 0 www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl

Wanneer?
30 mei 2018 van 13.30 tot 16.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam
Locatie:
in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.