Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimertrefpunt met Liedjescabaretgezelschap

Alzheimertrefpunt met Liedjescabaretgezelschap

Liedjescabaretgezelschap “Het Draait Om Mensen Nietwaar?” met de voorstelling ‘Kind, dat heb ik m’n hele leven al gedaan!
Het is het verhaal van moeder die te maken heeft met toenemende geheugenproblemen. Hoe gaat ze daar mee om en hoe gaat haar omgeving daar mee om. Het is een reis naar een onbekende bestemming en op diverse stations wordt even gestopt tot de trein langzaam in de mist verdwijnt. Veel muziek maar ook korte verhalen wisselen elkaar af en uiteraard is het een verhaal met een lach en een traan.

Voor wie: Mensen met dementie, hun partners, familie en alle andere mensen die meer willen weten over dementie en de daarmee samenhangende levensvragen, zijn deze avond en de andere bijeenkomsten van het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam van harte welkom.

Het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam wordt georganiseerd door een werkgroep met vertegenwoordigers van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland. Het Alzheimertrefpunt wordt 4 x per jaar georganiseerd op de 3e dinsdag van de maand georganiseerd, in het Anker, Wilgenplein 106.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Lanser via Rivas Zorglijn 0900-8440 of via e-mail

Wanneer?
25 mei 2018 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Anneke Lanser (Rivas)
0900-8440
a.lanser@rivas.nl
Locatie:
Inloophuis Dementie van de Waard-Inn, Ingang via Alblashof 1A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.