Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Kunstkanjers 'Muzikale cursussen' bij Soli Deo Gloria

Start Kunstkanjers 'Muzikale cursussen' bij Soli Deo Gloria

Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam start in samenwerking met basisscholen De Twijn, Het Kompas en De Schalm vanaf donderdag 24 mei weer leuke muzikale cursussen na schooltijd.  Kinderen uit  Alblasserdam kunnen zo kennis maken met allerlei vormen van muziek maken.

  • Voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 is er het Schoolkoor, waar kinderen leuke liedjes leren zingen.
    Vanaf 24 mei 6 donderdagen van 14.15 - 15.00 uur op De Twijn.
  • Op Het Kompas wordt de 6-weekse cursus Muziek=Leuk! georganiseerd voor kinderen van groep 4, 5 en 6.
    Eveneens vanaf donderdag 24 mei, van 15.15 - 16.00 uur. 
  • En op De Schalm kunnen kinderen komen spelen op koperen blaasinstrumenten in de  6-weekse Koperklas, vanaf donderdag 24 mei van 14.15 - 15.00 uur. Deze cursus is voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8. Deelname is open voor alle kinderen uit Alblasserdam.

Deze cursussen worden georganiseerd in het kader van Kunstkanjers, het jeugdcultuurprogramma in Alblasserdam.

Kunstkanjers zorgt ervoor dat deze muzikale cursussen laagdrempelig kunnen worden aangeboden. De activiteiten kosten 15,- euro per cursus van 6 weken. Lesmateriaal en gebruik van instrumentarium is daarbij inbegrepen. Inschrijven kan via secretariaat@sdgalblasserdam.nl

Op de website van Soli Deo Gloria is meer informatie te vinden over het cursusaanbod.

Voor wie het naschoolse aanbod niet past of al gekozen heeft voor een instrument is er Soli’s Koperklas. Elke dinsdag van 18.30 – 19.00 uur krijgen kinderen daar les op het koper blaasinstrument van hun keuze.  Eerste les na de meivakantie is dinsdag 15 mei.

Wanneer?
24 mei 2018 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Soli Deo Gloria
secretariaat@sdgalblasserdam.nl
Locatie:
divers, zie bovenstaand
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.