Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... internetbankieren de Rabobank

Koffie met... internetbankieren de Rabobank

Laagdrempelige presentatie over internetbankieren bij de Rabo
Internetbankieren ingewikkeld? Dat valt best mee. 

Tijdens deze gezellige koffie met… komen twee dames van de Rabobank langs in de bibliotheek om een heldere vrijblijvende uitleg te geven wat de mogelijkheden van het digitale bankieren zijn. Zo kunnen bankzaken voortaan zelf digitaal geregeld worden, lekker snel! De toegang is gratis, net als de koffie.

Praktische informatie:
Datum: woensdag 23 mei
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Alblasserdam
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
23 mei 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.