Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing “Fotograferen van vissen en aquaria”

Lezing “Fotograferen van vissen en aquaria”

Waarschijnlijk heeft u wel eens geprobeerd om een foto te maken van een vis in uw aquarium of van het aquarium zelf. Maar het resultaat is niet altijd wat u verwacht. Arie van der Wolde geeft hierover meer informatie vanavond. 

Arie maakt al heel veel jaren de foto’s tijdens de huiskeuring en heeft ook het fotograferen als grote hobby. Op dinsdagavond 15 mei a.s. om 20:00 uur zal hij ons meenemen in de techniek om in de toekomst zelf ook mooie foto’s te kunnen maken.

Deelnemers wordt aangeraden hun camera mee te nemen!

Wanneer?
15 mei 2018 van 20.00 tot 23.00 uur
Organisator
Aquarium - en Vijververeniging De Paradijsvis
693 24 09
paradijsvis@hetnet.nl
Locatie:
Ontmoetingscentrum het Schuimnest aan de Klaproosstraat 26
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.