Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrijwilligersavond SNS Avondvierdaagse Alblasserdam

Vrijwilligersavond SNS Avondvierdaagse Alblasserdam

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van een nieuwe editie van de Alblasserdamse avondvierdaagse. Het wandelevenement wordt dit jaar gehouden van
18 t/m 21 juni.

De organisatie doet een dringend beroep op mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger één of meer avonden te helpen bij dit wandelevenement. Vrijwilligers hebben tijdens de vierdaagse een specifieke taak welke in goed overleg met de organisatie wordt uitgevoerd.

Verkeersregelaars
Verkeersregelaars regelen op een vast punt het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van onze wandelaars. Vrijwilligers worden formeel aangesteld als bevoegd verkeersregelaar nadat zij een korte online cursus hebben gevolgd.   

Logistieke vrijwilligers
Logistieke vrijwilligers zorgen voor de opbouw van het evenemententerrein en verlenen hand en span diensten op facilitair gebied. Op de route verzorgen ze het uitdelen en distribueren van uitdeelgoederen en/of consumpties.

Service vrijwilligers
Service vrijwilligers bemannen de tenten op het Raadhuisplein, verrichten controles onderweg, delen routes uit, geven aanwijzingen en onderhouden waar nodig contact met de organisatie.

Alle vrijwilligers zijn van harte welkom op de vrijwilligers informatieavond op 15 mei om 19.30 uur in CC Landvast, Haven 4 in Alblasserdam.

Meer informatie is verkrijgbaar via email, telefonisch of de website

Wanneer?
15 mei 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in Landvast aan de Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.