Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestavond voor Roparun met de Rotations en Ray Sanders

Feestavond voor Roparun met de Rotations en Ray Sanders

De een is loper, de ander manusje van alles en helpende hand en ze zijn beiden gepakt door het Roparun-virus: zoon Marcel en vader Ger Bochanen. Op 19 mei staan ze met team RZTN 238 weer aan de start in Parijs om twee dagen later in Rotterdam te finishen. En ze willen vooral niet met lege handen aan komen. Op 12 mei organiseren ze samen met de Rotations en Ray Sanders een feestavond in Landvast te Alblasserdam.

Al weken zijn vader en zoon bezig een feestavond voor te bereiden. Ontstaan uit een geintje, zoals de beste ideeën ontstaan, moesten ze vol aan de bak om de avond te organiseren. “We hebben ontzettend veel medewerking gekregen,” vertelt Ger. “Tal van Alblasserdamse bedrijven hebben gratis toezeggingen gedaan of gedoneerd, waardoor we al een prachtig startkapitaal hebben.”

Maar dat bedrag moet nog veel hoger worden, vinden ze. “Daarom organiseren we op 12 mei in Landvast een feestavond waarover hopelijk nog lang na gesproken zal worden,” meldt Marcel. “En wat zo mooi is: zowel de Rotations als Sander van Es hebben gratis hun medewerking aangeboden. En ook Landvast deed een duit in het zakje door de zaal gratis ter beschikking te stellen.” Prachtig vinden de mannen het. Maar zonder gasten geen feest. Dus hopen ze op een grote toestroom van gasten, om de 8 lopers, 4 fietsers, 6 chauffeurs, 2 masseurs en 2 cateraars met een prachtig bedrag te laten aankomen in Rotterdam.

Het feest vindt plaats op 12 mei in zaal Royaal van cultureel centrum Landvast. Kaartjes kosten slechts 10,- euro en zijn te koop bij Landvast  (078-6912923) of garage Bochanen en Zonen, Ampèrestraat 20 (078-6914661).

De band begint om 20:00 uur met spelen.

Wanneer?
12 mei 2018 van 20.00 tot 00.30 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.