Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... de Rabobank

Koffie met... de Rabobank

Praktische bankzaken
Bij de koffie van vandaag schuift Esther van Efferen aan. Zij werkt bij de Rabobank en gaat het hebben over verschillende onderwerpen rondom het thema praktische bankzaken. Financieel misbruik, zo lang mogelijk zelfstandig bankieren, Bancaire Volmacht, EO rekening, Levenstestament; alles komt aan bod. Stel haar de meest brandende vragen en krijg persoonlijk advies. De toegang is gratis, net als de koffie!

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal.

Praktische informatie:
Datum: woensdag 9 mei
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Alblasserdam
Kosten: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
9 mei 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.