Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Snelcursus taalcoach

Snelcursus taalcoach

Wil jij flexibel in te delen vrijwilligerswerk doen? Word taalcoach! Dit zijn individuele taallessen, waarbij je met de taalvrager zelf afspraken maakt over de dag, tijd en locatie. Dit vrijwilligerswerk past dus in iedere drukke agenda.

Regelmatig starten er in de regio trainingen om aan de slag te kunnen als taalcoach. Echter komen deze niet altijd goed uit. Bij voldoende animo geven wij een gratis snelcursus van één dagdeel om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Het is wenselijk om dan uiteindelijk alsnog de volledige basistraining te volgen.

De snelcursus vindt plaats bij de SWA van 9.00 tot 12.00 uur. Inschrijven en meer informatie via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl. Vol = vol.

Wanneer?
9 mei 2018 van 09.00 tot 12.00 uur
Organisator
SWA
leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Cortgene 20
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.