Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Computerspreekuur en Tabletcafé in de bibliotheek

Computerspreekuur en Tabletcafé in de bibliotheek

Elke week is er een computerspreekuur en tabletcafé in de bibliotheek Alblasserdam. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Heeft u vragen over computergebruik? Kom dan naar het computerspreekuur van SeniorWeb en Stichting Welzijn Alblasserdam. Ook tabletgebruikers zijn van harte welkom.

Het Tabletcafé vindt plaats op hetzelfde moment als het Computerspreekuur van SeniorWeb en Stichting Welzijn Alblasserdam. Tijdens dit spreekuur kan men terecht met allerlei vragen op computergebied, bijvoorbeeld over het omgaan met Word of e-mail. Tijdens het Tabletcafé kunnen tabletgebruikers ervaringen uitwisselen met elkaar, vragen stellen en kennis delen. Bij zowel het spreekuur als het Tabletcafé zijn er deskundigen aanwezig die u graag verder helpen.

Wanneer?
Van 5 augustus 2016 14.00 uur tot 6 maart 2018 16.00 uur
Organisator
bibliotheek Alblasserdam
078 620 5500
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.