Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PCOB bijeenkomst - Van leerschooljongen naar burgemeester

PCOB bijeenkomst - Van leerschooljongen naar burgemeester

De bijeenkomst van de Prot. Chr. Ouderen Bond afdeling Alblasserdam zal in het teken staan van het onderwerp ‘Van leerschooljongen naar burgemeester’.

PCOB-lid de heer de Groot gaat  vertellen over zijn werkend leven, dat begon bij L. Smit en Zoon in Kinderdijk als leerschooljongen in de machinefabriek. Zijn belangstelling voor de politiek was toen al aanwezig en in het bijzonder voor de C.H.U. (Christelijke Historische Unie). Zijn startpunt in de politiek was dan ook het lidmaatschap van de gemeenteraad in Alblasserdam en daaropvolgend het wethouderschap. Zijn werkterrein werd later nog Den Haag bij het CDA en gevolgd door zijn benoeming tot burgemeester van Hooge en Lage Zwaluwe.  Het belooft een interessante  presentatie te worden.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Het bestuur nodigt iedereen van harte uit deze bijeenkomst bij te wonen. We komen bijeen in het kerkgebouw De Levensbron (hoek Plantageweg/ Randweg). De kerk is geopend om 13.30 uur en we beginnen om 14.00 uur.

Wanneer?
6 februari 2018 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
PCOB Alblasserdam - Dhr. M. den Boer
boer1201@zonnet.nl
Locatie:
De Levensbron (op de hoek Plantageweg/Randweg)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.