Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PCOB bijeenkomst - Kerstviering

PCOB bijeenkomst - Kerstviering

Vandaag hopen wij elkaar te ontmoeten in de jaarlijkse Kerstviering met medewerking van de muziekgroep Esmajori. De middag vindt plaats in het kerkgebouw De Levensbron. We beginnen om 14.00 uur en u bent welkom vanaf 13.30 uur.

De PCOB heeft besloten de ledenmiddagen in 2018 in De Levensbron te houden. Voorheen vonden deze bijeenkomsten plaats in De Waard Inn in de Alblashof, maar deze zaal werd te klein en ook de verbouwing bij Rivas noodzaakte ons een andere locatie te zoeken. 

Wanneer?
19 december 2017 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
PCOB Alblasserdam - Dhr. M. den Boer
boer1201@zonnet.nl
Locatie:
De Levensbron (op de hoek Plantageweg/Randweg)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.