Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ELANdienst

ELANdienst

Vandaag is er weer een ELtheto ANders dienst. De ELANdiensten zijn altijd kerkdiensten die anders dan anders zijn. Met elke keer een ander thema. Dit keer zullen wij een dienst houden met veel muziek.

We zijn blij dat we 9 muzikanten van Soli Deo Gloria mogen begroeten. Soli Klassiek, zoals zij zich noemen. Zij brengen mooie stukken ten gehore en deze zullen worden afgewisseld door gebeden, gedichten, een schriftlezing en een korte overdenking.
Ook zal er gezongen worden, begeleid door het koper ensemble. Dus houdt u van muziek, wit u eens een iets andere kerkdienst meemaken dan een “gewone” dienst, kom dan!

Kinderen  zijn welkom en voor de allerjongsten is er kinderopvang aanwezig.

Wanneer?
29 oktober 2017 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Elthetokerk
Locatie:
Blokweerweg 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.