Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Tiener brusjesavond

Start Tiener brusjesavond

Omdat niet alleen kinderen tot 12 jaar het zwaar kunnen vinden om een broer of zus met autisme, ADHD, of een zieke vader of moeder te hebben, start in oktober de eerste brusjesavond, speciaal voor tieners.

Esther: “We gaan op 27 oktober al van start met vier tieners, maar we hebben uiteraard nog plek voor meer. De eerste keer gaan we een escape room doen, we starten om 20.00 uur en hopen onszelf om 21.30 uur weer bevrijd te hebben.”

Ook meedoen? De avonden worden belangeloos gegeven, tegen kostprijs. (Euro 7,50 p.p.) Neem dan contact op met Esther Vliegenthart: esther@aandehand.com of kijk voor meer informatie op de website

Wanneer?
27 oktober 2017 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Esther Vliegenthart van Aan de Hand
esther@aandehand.com
Locatie:
Dam 145
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.