Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Politiek café over toekomst van molengebied Kinderdijk

Politiek café over toekomst van molengebied Kinderdijk

Vrijdag 27 oktober aanstaande organiseert PvdA afdeling Alblasserdam een politiek café over de toekomst van het molengebied Kinderdijk. De thema’s die aan de orde komen zijn: hoe leiden we de groeiende toeristenstroom in goede banen en hoe behouden we het authentieke karakter van het gebied.

Sprekers zijn Kees van der Vlist (directeur Stichting Wereld Erfgoed Kinderdijk), Arjen Krajo (wethouder gemeente Alblasserdam), Eric Spaans (lid PvdA-fractie gemeenteraad Molenwaard). De discussie zal onder leiding staan van Leo Schoots (oud-burgemeester van Cuijk en voormalig Tweede Kamerlid voor de PvdA).

De bijeenkomst vindt plaats in Hotel Kinderdijk (West Kinderwijk 361, Alblasserdam). Inloop 20:00 uur; aanvang programma 20:30 uur. Toegang gratis.

Wanneer?
27 oktober 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
PvdA Alblasserdam
Locatie:
Hotel Kinderdijk aan de West Kinderwijk 361
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.