Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tweedehandsmarkt

Tweedehandsmarkt

Vandaag wordt er door het  Actiecomité Gereformeerde Gemeente Alblasserdam weer een tweedehandsmarkt georganiseerd in de kerkzalen. Op deze markt zullen er tweedehandsboeken en spullen verkocht worden.

Wanneer?
21 oktober 2017 van 09.00 tot 12.00 uur
Organisator
Actiecomité Gereformeerde Gemeente Alblasserdam
Locatie:
Gereformeerde Gemeente aan de Plantageweg 172
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.