Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Week van ons Water

Opening Week van ons Water

De officiële opening van de Week van ons Water wordt gedaan door wethouder Peter Verheij.
Hij plant een boom om de afronding van het waterbergingsproject rondom de Grote Beer te vieren en zo stil te staan bij het thema van deze Week van het Water: Hoe kunnen we samen het water de baas blijven?

De opening is in samenwerking met Rijkswaterstaat en het Waterschap Rivierenland.

Wanneer?
19 oktober 2017 van 15.30 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Alblasserdam
Locatie:
hoek Helling / Hornbach
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.