Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

The Rotations and Friends in concert

The Rotations and Friends in concert

Vandaag geven Yvonne and The Rotations & Friends een concert in cultureel centrum Landvast. Dit concert vangt aan om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur.

Yvonne and The Rotations is een coverband uit Alblasserdam. De band staat bekend om haar sixties-hitrepertoire. Bij dit zondagmiddagconcert zijn Anna Ravenstijn (leadzangeres coverband Variety) en Sander van Est (zanger coverband Innocent) van de partij om u een spetterend festijn van nostalgische hits voor te schotelen.

De toegang gratis

Foto: The Rotations and Friends v.l.n.r boven Bas den Otter, Ben Bochanen, Rieks Zuiderbaan, midden Yvonne Bochanen, Sander van Est, Anna Ravenstijn, Jan Bieren, onder Paul Matthijssen.

Wanneer?
15 oktober 2017 van 15.00 tot 18.00 uur
Organisator
The Rotations and Friends
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.