Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Avond met singer-songwriter Michael Prins

Avond met singer-songwriter Michael Prins

Op vrijdag 13 oktober van dit jaar organiseert Lionsclub Alblasserwaard Souburgh in samenwerking met Landvast een avond met singer-songwriter Michael Prins.

De in Streefkerk geboren zanger is sinds 2013, toen hij nummer 1 werd in het programma “De beste singer-songwriter van Nederland”,een zeer veel gevraagd artiest in binnen- en buitenland. Hij treedt bijvoorbeeld regelmatig op in DWDD en heeft inmiddels meerdere albums op zijn naam.

Maar toen de commissie Kunst en Cultuur van de Lionsclub hem benaderde en hem voorstelde een deel van de opbrengst te besteden aan een door de gemeente gesteund project, het in contact brengen van kinderen met muziek instrumenten, was hij meteen enthousiast.

Lionsclub Alblasserwaard Souburgh is er dan ook trots op een bijzondere “luisterlied avond” te kunnen presenteren in de regio Alblasserdam e.o. , waar door vestzak theater “Biggelmee” van oudsher al veel belangstelling is voor dit genre.

Voor verdere informatie en kaartverkoop wordt u verwezen naar sociaal cultureel centrum “Landvast” in Alblasserdam. Reserveren ook online via landvast.nl

Wanneer?
13 oktober 2017 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Landvast
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.