Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgbijeenkomst over Respijt

Mantelzorgbijeenkomst over Respijt

Vandaag zal weer een mantelzorgbijeenkomst worden gehouden. Het thema voor deze morgen is ‘respijt’ en mantelzorgers uit Alblasserdam worden van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen.

Respijt betekent eigenlijk adempauze, even rust. Het is niet altijd makkelijk om die momenten te vinden als je langdurig voor iemand zorgt. Het is de bedoeling over dat thema met elkaar in gesprek te gaan. Hoe kun je even los van het dagelijkse zorgen komen en hoe kan en mag je aangeven daar behoefte aan te hebben? Er zal een vrijwilligster van de respijtpoule aanwezig zijn. Tijdens de bijeenkomst is er is ook gelegenheid om een leuk spel te spelen of iets creatiefs te doen.

Belangstellenden zijn van harte welkom op deze maandelijkse bijeenkomst die deze keer in Sportcentrum Blokweer zal plaatsvinden. Het adres is Sportlaan 3, begane grond, badmeester Tienpond zaal. De inloop is vanaf 9.45 uur en de bijeenkomst duurt tot ongeveer 12:00 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet noodzakelijk. 

Wanneer?
12 oktober 2017 van 09.45 tot 12.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam
078-2021220
h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Sportcentrum Blokweer, Sportlaan 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.