Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

55+beurs: Beter voorbereid op de toekomst

55+beurs: Beter voorbereid op de toekomst

Leuke, inspirerende en informatieve dag voor 55plussers met als centraal thema 'Beter voorbereid op de toekomst'.

Dat thema zal terug te vinden zijn op het gebied van:

  • recreaties,
  • hobby's,
  • vrijetijdsbesteding,
  • wonen,
  • gezondheid,
  • mobiliteit,
  • ontmoeting en
  • ontspanning.

Vandaag zal de eerste 55+beurs in Alblasserdam plaatsvinden in Landvast. De deur gaat om 10:15 open en de officiële opening is om 11:00 uur door Olga Commandeur, wethouder Dorien Zandvliet en voorzitter Jaap Seelbach.

De beurs duurt tot 16:00 uur.
Er is een grote informatie- en bedrijvenmarkt, maar ook filmvoorstellingen (met ook films over oud Alblasserdam, Verolme begin jaren 50, Kerkstraat toen en nu etc.), muziekoptredens en sportieve beweging.

Wanneer?
5 oktober 2017 van 10.30 tot 16.00 uur
Organisator
55+ Alblasserdam
info@55plusbeursalblasserdam.nl
Locatie:
Landvast aan de Haven
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.