Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Griezelbeesten illustreren door Fleur van der Weel (8 jaar)

Griezelbeesten illustreren door Fleur van der Weel (8 jaar)

Fleur, illustrator van de boeken van Bibi Dumon Tak, vertelt tijdens de workshop over haar eigen illustratiewerk en laat hier beelden van zien.

Daarna zoeken de kinderen in boeken inspiratie voor een zelfbedacht griezelbeest en gaan ze aan de slag met tekenen op een scratchboard. Na afloop mag het kunstwerk natuurlijk mee naar huis. Weet jij al wat je wilt maken? Meld je dan snel hier aan voor deze activiteit!

Deze activiteit is voor kinderen van 8 jaar. Voor deze workshop zijn 20 plekjes beschikbaar.

Praktische informatie
Datum: woensdag 4 oktober
Tijd: 14:30 - 17:00
Locatie:  Alblasserdam
Toegang: Gratis
Wil je zeker zijn van een plekje. Meld je dan aan via de website


Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek!
Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Griezelen’, dus kom maar langs… als je durft!

Bij de bibliotheek kun je altijd terecht voor griezelige boeken en films! De Kinderboekenweek is dan ook een mooie gelegenheid om weer eens langs te gaan. Maar tijdens de Kinderboekenweek worden er natuurlijk ook gruwelijk leuke activiteiten georganiseerd! Denk maar eens aan griezelbeestjes tekenen met een 3D-pen, je eigen griezelringtone maken, griezelfilmpjes maken voor het Greenscreen, je eigen VR griezelverhaal maken en een kriebelige-dieren-circuit opzetten. Heb jij stalen zenuwen en durf jij mee te doen? Kijk dan snel wanneer jouw favoriete activiteit is en meld je aan.

Wanneer?
4 oktober 2017 van 14.30 tot 17.00 uur
Locatie:
Bibliotheek, Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.