Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... dierenarts Philip Juch

Koffie met... dierenarts Philip Juch

Dierenarts Philip Juch vertelt over het wel en wee in de dierenartsenpraktijk

Heb jij altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat in een dierenartsenpraktijk? Kom dan van 10.30 – 12.00 uur op de koffie bij dierenarts Philip Juch op woensdag 4 oktober in Bibliotheek Alblasserdam. Hij heeft genoeg mooie, grappige en verdrietige verhalen om je een kijkje te geven in het leven van een echte dierenarts.

Lijkt dit je interessant? Kom dan gezellig langs, aanmelden is niet nodig! Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekaanzet.nl.

In het kort
Wat :  Koffie met dierenarts Philip Juch
Wanneer :  woensdag 4 oktober
Tijd :  10.30 – 12.00 uur
Waar :  Bibliotheek Alblasserdam
Toegang :  Gratis | Aanmelden niet nodig

Wanneer?
4 oktober 2017 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.