Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ik ga werk uitbesteden - bc de Twijn

Ik ga werk uitbesteden - bc de Twijn

Ik ga WERK UITBESTEDEN!
Na deze avond ga je het zeker serieus overwegen: welke werkzaamheden binnen mijn bedrijf laat ik iemand anders doen? Wat ga ik outsourcen?

Uitbesteden van werk. Natuurlijk doe je dat niet. Het kost geld! In de tijd dat je iets hebt uitgelegd, heb je het zelf al gedaan! Je moet maar afwachten of de kwaliteit van het uitbesteedde werk bij jouw kwaliteitsstandaard past!

Of je moet outsourcen of niet, hoe je het goed doet en wat de voor- en nadelen zijn, laat Marijke van der Pluijm van VAMarijke jou deze avond ontdekken.

Het zesde seizoen van Businessclub De Twijn staat in het teken van bijzondere locaties. Deze avond in oktober mogen we te gast zijn in Sportcentrum Blokweer. Begin jaren zeventig werd het oorspronkelijke complex gebouwd. In 2014 is het volledig nieuwe zwembad geopend. Gebouwd en ingericht volgens een geheel nieuwe aanpak: 2521 gewoon zwemmen. De allereerste in zijn soort. Bijzonder om iets meer over dit concept te horen én het te zien.

Schrijf je nu gelijk in voor deze avond. Een introducé is ook van harte welkom. Laat het ons wel graag even weten.

inloop: 19:45 uur  |  start: 20:00 uur

Word ook lid van Businessclub De Twijn! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf of bedrijfsevent en in december kunt u deelnemen aan het succesvolle Car Speeddate Event 2.0. Kom twee keer sfeerproeven en sluit u dan aan bij Businessclub De Twijn.

Wanneer?
4 oktober 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Businessclub De Twijn
contact@bcdetwijn.nl
Locatie:
Sportcentrum Blokweer, Sportlaan 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.