Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Adullam verkoping

Adullam verkoping

Vandaag houdt Comité Alblasserdam de jaarlijkse verkoping op het ds. B. Toesplein. De verkoping start om 9:30 uur en duurt tot 15:00 uur. Hier worden onder meer zelf gemaakte artikelen, boeken en fotokaarten verkocht. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor fruit, snoep, speelgoed, boeken, bloemen, lingerie, beenmode, fotokaarten, (kinder)kleding, Tupperware, Jemako, brocante en andere leuke cadeauartikelen. 

Catering
Uiteraard is er ook genoeg lekkers te eten en drinken. Op de markt is er keuze uit vis, friet, oliebollen, poffertjes of een heerlijk bakje koffie met gebak. De koffie die geschonken wordt is overigens verkrijgbaar bij de Woord en Daad stand.

Activiteiten
Voor de kinderen zijn er ook weer genoeg leuke activiteiten. Er is een skelterbaan, een workshop en ook kunnen er spelletjes worden gespeeld met de spelletjeskaart. Kleur het skeltercertificaat in het advertentieboekje en kom skelteren!

Opbrengst
Adullam doet er alles aan om de stijgende vervoerskosten zo laag mogelijk te houden. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met vrijwillige chauffeurs en planners zorgen voor zo efficiënt mogelijke routes. Het doel is zoveel mogelijk geld inzamelen om vervoerskosten zoals brandstof te betalen, gebruikte bussen te onderhouden en indien nodig een nieuwe bus aan te schaffen. Dankzij uw steun kunnen de deelnemers iedere dag naar hun werk!

Wanneer?
27 mei 2017 van 09.30 tot 15.00 uur
Organisator
Adullam Comité Alblasserdam
Locatie:
ds. B. Toesplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.