Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Menrit in de Alblasserwaard

Menrit in de Alblasserwaard

De traditionele Menrit met Hemelvaart in de Alblasserwaard  is geplaatst op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel  Erfgoed in Nederland   Bij voorkeur deelname met antiek gerij. Deze rit is circa 30 km lang.

Vertrek: 10:30 uur Inspanplaats: Manege van Rijvereniging Beyaert  Vinkenpolderweg 31,  2952 AV Alblasserdam  telefoon: 078 - 691 84 30 http://www.rv-beyaert.nl/

De rit voert vanaf de manege, richting Oud Alblas Vinkenpolderweg,  Westeinde, Oosteind, Abbekesdoel, Dorpsstraat over de brug in  Bleskensgraaf naar de Kerkstraat, voor Meulenbroek naar Zeemansweg voor  1e stop  (geen toilet)

Vervolgens rechtsaf  Geerweg, Brandwijksedijk, Kerkweg , tot op einde  dan linksaf  Graafdijk Oost naar de middagstop bij Familie H.J.A.Tukker Graafdijk Oost 1 2973 XA Molenaarsgraaf   

Na de lunch rechts de Damse Weg , Kweldam Weg, Polder Weg West,  raafdijk West, Hofwegen, brug over Kerkstraat  terug richting  Oud Alblas voor de middagstop bij : ‘t Vogelhuisje voor 1e stop bij  Cafetaria 't Vogelhuisje Kerkstraat 27  2971 AK Bleskensgraaf Nederland  T: 0184 692 010 Tel. 078 615 5411 

Vervolgens via Voorwetering, Noordzijde,  brug over in Oud Alblas Dorpsstraat terug naar de uitspanplaats bij Beyaert in Alblasserdam.

U kunt u opgeven tot en met vrijdag 19 mei a.s. onder vermelding van het aantal personen bij:
Anita Hoek:          078 691 77 15  of   06 83 94 61 21     email: mahoek@hetnet.nl
Anelies Smit:       078 693 09 23  of   06 30 80 78 48      email: aj.smit@hetnet.nl

De lunch en 1 drankje per stop  zijn voor twee personen per lid  of per rijtuig voor rekening van Glijen en Rijen. Rest in overleg met de penningmeesters.

Opmerking van het bestuur: 
Wanneer u deelneemt aan één van onze ritten, zouden wij het prettig vinden wanneer u blijft aansluiten tijdens de rit, maar toch enige afstand tot uw voorganger bewaard.  Kort gezegd: uw paard hoeft niet mee te rijden op het rijtuig voor u.  Dit levert ergernissen op en wellicht schade aan het rijtuig van degene voor u.

Let op: Deelname aan de activiteiten geschied op eigen risico!

Wanneer?
25 mei 2017 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Arresleeclub Glijen en Rijen
Locatie:
Inspanplaats: Manege van Rijvereniging Beyaert Vinkenpolderweg 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.