Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Trefpunt - Lachen is gezond

Alzheimer Trefpunt - Lachen is gezond

 In de Dagbehandeling van Verpleeghuis De Alblashof wordt op dinsdag 16 mei weer een Alzheimer Trefpunt gehouden met als onderwerp: “Lachen is gezond” met als gast Gerdien Janse.

Op deze avond wordt er een lach-workshop gegeven. In het stressvolle bestaan van een mantelzorger, maar ook in het onzekere bestaan van iemand met dementie is het heerlijk wanneer je even kunt ontspannen en nergens aan hoeft te denken. Lachen is hiervoor een ideaal middel.

Even niets moeten, lekker ontspannen en op een positieve manier samen zijn. Een welkome afleiding voor zowel mantelzorgers als voor mensen met beginnende Alzheimer. Eigenlijk voor iedereen aan te bevelen.

Het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam wordt georganiseerd door een werkgroep met vertegenwoordigers van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA), Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland. Het Trefpunt wordt elke 3e dinsdag van de maand georganiseerd, in Rivas Verpleeghuis De Alblashof, De Alblashof 1a te Alblasserdam. De zaal gaat om 19.00 uur open en het gesprek begint om 19.30 uur. De avond is om 21.30 uur afgelopen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Mensen met dementie, hun partners, familie en alle andere mensen die meer willen weten over dementie en de daarmee samenhangende levensvragen, zijn van harte welkom. Er zijn vrijwilligers aanwezig van Alzheimer Nederland en beroepskrachten van onder andere Rivas en SWA om specifieke vragen van bezoekers te kunnen beantwoorden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemieke Kikkert, teamleider bij Rivas via Rivas Zorglijn 0900-8440 of via email.

Wanneer?
16 mei 2017 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Annemieke Kikkert, teamleider bij Rivas
0900-8440
a.kikkert@rivas.nl
Locatie:
Verpleeghuis De Alblashof aan de Alblashof 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.