Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open repetieavond Gospelkoor His Voice

Open repetieavond Gospelkoor His Voice

Gospelkoor “His Voice” uit Alblasserdam is opgericht in augustus 1996. Het koor bestaat uit circa 70 enthousiaste zangers en zangeressen. Tussen de leden heerst een sterke onderlinge verbondenheid, omdat we samen één doel hebben: zingen en musiceren voor onze God en Schepper en op die manier het evangelie doorgeven.

De muzikale leiding is in handen van Jaco Mulder uit Emmeloord en het koor wordt begeleid door een vaste band bestaande uit piano, (bas)gitaar en slagwerk.

Het repertoire van het koor is zeer afwisselend. Van rustige a-capella nummers tot swingende gospels.    "His Voice" brengt vaak iets unieks, omdat veel van de liederen door onze eigen dirigent zijn geschreven of gearrangeerd. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken, worden de meeste liederen met beleving gezongen in het Nederlands en Engels

Vandaag kunt u de open repetitieavond bezoeken. Deze begint om 20.00 uur en is in de Ontmoetingskerk.
Meer informatie over Gospelkoor His Voice  kun je vinden op www.hisvoice.nl of op de FB pagina.

Wanneer?
15 mei 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
His Voice
Locatie:
Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.