Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sing In Gospelkoor His Voice

Sing In Gospelkoor His Voice

“Juicht voor de Heer ”, zo luidt de titel van de Sing In in de Ontmoetingskerk. O.l.v dirigent Jaco Mulder organiseert Gospelkoor His Voice i.s.m gastkoor Genesis deze Sing In met veel ruimte voor samenzang, die dit keer helemaal nederlandstalig zal zijn.

Met een band, die bestaat uit piano, gitaar en drum belooft het een fantastische zangavond te worden. Aanvang is om 20.00 uur en er zal een collecte gehouden worden  ter bestrijding van de onkosten.

Als deze avond u/jou enthousiast gemaakt heeft, dan kunt u/kan je gelijk maandag 15 mei  de open repetitieavond bezoeken. Deze begint om 20.00 uur en is ook in de Ontmoetingskerk. Meer informatie over Gospelkoor His Voice  kun je vinden op www.hisvoice.nl of op de FB pagina.

Wanneer?
13 mei 2017 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
His Voice
Locatie:
Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.