Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt Elthetokerk

Rommelmarkt Elthetokerk

Vandaag is de jaarlijkse rommelmarkt weer. Deze zal plaatsvinden in- en om het kerkgebouw aan de Blokweerweg. Er zal weer voor elk wat wils te vinden zijn. En mocht u niets leuks kunnen vinden tussen alle spullen, dan zijn er ook genoeg versnaperingen voor de inwendige mens. Iedereen is van harte welkom.

Mocht u mooie (oude) spullen hebben en deze niet meer gebruiken. Dan is het misschien een idee om ze een tweede leven te geven door ze bij ons aan te bieden, zodat wij ze op onze jaarlijkse rommelmarkt kunnen verkopen.

Inleveren van de goederen is mogelijk op donderdag 11 mei van 10.00 – 21.00 uur. Of op vrijdag 12 mei van 10.00 – 12.00 uur

Wanneer?
13 mei 2017 van 09.00 tot 15.00 uur
Organisator
Elthetokerk
Locatie:
Blokweerweg 22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.