Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond: Straling door woonbioloog Thijs Tjaden

Informatieavond: Straling door woonbioloog Thijs Tjaden

Vanavond vindt bij MedicaPlus een informatieavond over STRALING plaats. Woonbioloog Thijs Tjaden van Tjaden Woonbiologie geeft voorlichting over de verschillende soorten straling waarvan u last kunt hebben in uw woning en wat u hier mogelijk aan kunt doen. Er wordt informatie gegeven over de diverse producten en diensten die kunnen bijdragen aan een prettigere leefsfeer en een betere energiehuishouding in de woning, bedrijf of dierenverblijf.

De avond is van 19:30 uur tot 21:00 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Aanmelden voor deze gratis informatieavond kan bij MedicaPlus 078-6932424 / info@drkorbee.nl.

Wanneer?
10 mei 2017 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
MedicaPlus
078-6932424
info@drkorbee.nl
Locatie:
Plantageweg 45
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.