Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stitch 'n Bitch

Stitch 'n Bitch

Voor alle fanatieke breiers en breisters
Bij Stitch 'n Bitch kun je haken en breien samen met anderen. Twee uur lang gezelligheid, haken, breien en tips en trics uitwisselen. Stich 'n Bitch helpt je op weg als je een steekje hebt laten vallen.

Deze ochtend is ook geschikt voor de iets minder goede breiers en breisters onder ons.

Praktische informatie
Datum: elke eerste woensdag van de maand
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Bibliotheek Alblasserdam
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig

Wanneer?
3 mei 2017 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.