Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muzikale oranjemiddag met de Brutel Boys

Muzikale oranjemiddag met de Brutel Boys

Vanmiddag is er een muzikale oranjemiddag in het MFC Maasplein. Waardeburgh organiseert deze middag in samenwerking met Smile. Het muzikale gezelschap Brutel Boys uit Papendrecht treedt op en brengt zowel Nederlandse liedjes van o.a. Benny Neyman als Engelstalige liedjes van vroeger ten gehore.

U bent van harte welkom om deze middag te bezoeken. De middag is van 14.30 uur tot 16.00 uur in het MFC Maasplein. De entree bedraagt € 3,60, dit is inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Wanneer?
3 mei 2017 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
Waardeburgh
Locatie:
MFC Maasplein, Maasstraat 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.