Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ichthus Inn Kerst - Lampionnenoptocht - Kerst Sing-Inn

Ichthus Inn Kerst - Lampionnenoptocht - Kerst Sing-Inn

U / jij bent van harte uitgenodigd om hier bij te zijn! Het thema vandaag is: “LICHT”.

Ichthus Inn Kerst Special
Van 10.00-11.30 uur is er dit jaar voor het eerst een Ichthus Inn Kerst Special. We zingen, kijken naar een indrukwekkende sketch en knutselen een lampion voor de optocht, passend bij elke leeftijdscategorie.
Alle kinderen van de basisschool zijn welkom en neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee! Er is plaats voor iedereen. Kinderen uit groep 6 t/m 8 mogen een klein hamertje mee nemen.

Ontmoetingskraam
Op het Scheldeplein staat van 10.00-13.00 uur een kraam waar alle ruimte is voor ontmoeting. Dit onder het genot van een kopje koffie/ warme chocomelk met wat lekkers.

Traditionele lampionnenoptocht
Om 18:45 uur is het moment waarop iedereen zich verzameld voor de inmiddels traditionele lampionnenoptocht. Dan kan om 19:00 uur de tocht worden ingezet vanaf de Ichthuskerk door de wijk Kinderdijk. Je mag je (zelfgemaakte) lampion meenemen of je kan er een kopen voor € 1,50 bij de kerk. Dit jaar is de route op speciale wijze uitgezet. Volg met elkaar het licht!

Openlucht Kerst Sing-Inn
Als alle kinderen weer terug zijn zet Soli Deo Gloria rond 19.30 uur de muziek in. Want ook dit jaar is er de Openlucht Kerst Sing-Inn. Samen mooie liederen zingen om met elkaar het feest van Het Licht mee te mogen vieren.

Verwarmend bij het vuur, warme drankjes en met aansluitend ruimte voor ontmoeting. Iedereen is welkom!
Zin om aan te sluiten, maar heeft u een vraag? Neem contact op met Leanne Bestman, tel. 078- 6918666

Wanneer?
24 december 2016 van 10.00 tot 21.00 uur
Organisator
Leanne Bestman
Locatie:
Ichthuskerk aan het Scheldeplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.