Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Communiceren met mensen met dementie

Communiceren met mensen met dementie

Vandaag wordt weer een Alzheimer Trefpunt gehouden in de dagbehandeling van verpleeghuis De Alblashof. Het thema van de avond is ‘Communiceren met mensen met dementie: hoe doe je dat precies?’.

Begrijpen en begrepen worden
“Wat zeg je tegen iemand met dementie? Waar loop je tegenaan in de communicatie met de ander? Tineke van Sleen, coach en trainer bij ‘Van Sleen Training en Innovatie’, geeft 20 december antwoord op deze en andere vragen”, vertelt Annemieke Kikkert, teamleider bij De Alblashof. “Ook zal zij iets vertellen over begrijpen en begrepen worden en tips geven om de communicatie eenvoudiger en prettiger te laten verlopen. Na haar inleiding zijn bezoekers in de gelegenheid om vragen te stellen.”

Voor wie
Mensen met dementie, hun partners, familie en alle andere mensen die meer willen weten over dementie en de daarmee samenhangende levensvragen, zijn van harte welkom. Er zijn vrijwilligers aanwezig van Alzheimer Nederland en beroepskrachten van onder andere Rivas Zorggroep en Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) om specifieke vragen van bezoekers te beantwoorden.

Meer informatie
Het Alzheimer Trefpunt Alblasserdam wordt georganiseerd door SWA, Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland. De zaal gaat om 19.00 uur open en de bijeenkomst begint om 19.30 uur. De avond is om 21.30 uur afgelopen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Annemieke Kikkert, teamleider bij Rivas, via Rivas Zorglijn 0900-8440 of via e-mail

Wanneer?
20 december 2016 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Annemieke Kikkert, teamleider bij Rivas
0900-8440
a.kikkert@rivas.nl
Locatie:
Verpleeghuis De Alblashof aan De Alblashof 1a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.