Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Reünie voor oud-leiding en bestuursleden Scouting Alblasserdam

Reünie voor oud-leiding en bestuursleden Scouting Alblasserdam

Op 16 december 2016 viert Scouting Alblasserdam alweer haar 80e verjaardag. Met jeugdleden en ouders hebben ze dit heugelijke feit al eerder dit jaar gevierd, maar ook met iedereen die zich door de jaren heen heeft ingezet om Scouting in Alblasserdam een gezicht te geven willen zij dit vieren. Daarom willen ze die mensen van harte uitnodigen op de reünie voor (oud-)leiders, (oud-)leidsters en (oud-)bestuursleden.

Globaal ziet het programma er als volgt uit:
13:00 uur inloop en bekenden ontmoeten
13:30 uur opening tentoonstelling
14:00 uur start activiteiten
16:00 uur einde activiteiten
17:00 uur afsluiting reünie

Er wordt geen vaste bijdrage voor deze dag gevraagd, maar wel voor de consumpties. Uiteraard is er een pot voor vrije donaties, zodat het geld van de groep zo veel mogelijk kan worden besteed aan het aanbieden van een uitdagend Scoutingspel aan de jeugdleden.

Ben je (oud-)leider, (oud-)leidster of (oud-)bestuurslid? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar reunie@scouting-alblasserdam.nl met daarin je naam en wanneer je (ongeveer) welke functie(s) hebt uitgevoerd. Beschik je niet over e-mail? Dan kan je ook telefonisch contact opnemen met Anne Gunter op 06 - 289 515 62. WhatsApp of SMS naar dit nummer kan uiteraard ook.

Wanneer?
17 december 2016 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Anne Gunter / Scouting Alblasserdam
06 - 289 515 62
reunie@scouting-alblasserdam.nl
Locatie:
Savornin Lohmanweg 40
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.