Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Expositie over Scouting Alblasserdam

Opening Expositie over Scouting Alblasserdam

In het kader van het 80-jarig jubileum van Scouting Alblasserdam is er door Historische Vereniging West Alblasserwaard (HVWA) een tentoonstelling gemaakt. Men kan veel foto’s bekijken van de verschillende groepen door de jaren heen en hun activiteiten.

Aan het begin van de reünie voor oud-leiding en oud-bestuursleden zal deze tentoonstelling worden geopend. De reünie heeft vanaf 13:00 uur inloop en rond 13:30 / 13:45 uur zal de tentoonstelling worden geopend op het eigen terrein aan de Savornin Lohmanweg.

Wanneer?
17 december 2016 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Scouting Alblasserdam
Locatie:
Savornin Lohmanweg 40
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.