Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jazz concert: Frank Roberscheuten Hiptett

Jazz concert: Frank Roberscheuten Hiptett

Frank Roberscheuten stond aan de wieg van Jazzz…..in Alblasserdam in 1987 en inmiddels een zeer bekende internationale muzikant die speelt op sax en klarinet.

Op deze avond spelen verder mee Harry Kanters op piano, Frits Landesbergen op drums en Henning Gailing (D) op de contrabas. Muziek met name uit het begin van de de vorige eeuw, de traditionele en classis Jazz. De Engelse Denise Gordon als Soul Jazz, Gospel & Blues zangeres maakt de groep compleet. Het belooft een prachtig kerstconcert te worden.

Kaarten kosten € 12,50 (inclusief Boogieball).

Het concert begint om 20:30 uur. U bent welkom vanaf 19:30 uur.

Kaarten zijn te bestellen via de website, telefonisch op 078-6912923 en aan de receptie

Wanneer?
16 december 2016 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Landvast
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.