Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

The Beatles Revival

The Beatles Revival

Deze band stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaarsfeest van Queen Elisabeth.

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte "stage look" is compleet dankzij de,net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde, bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatles-kenner dit authentieke geluid
niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP's: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Er worden minimaal 35 hits gespeeld en de avond wordt begonnen en afgesloten met DJ Erno van Beats4you, voor wie het dansen nog niet moe is.

Tickets te koop van Euro 17,- of sta-plaats Euro 14,50 via Landvast of via de website.

Wanneer?
2 december 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Landvast
Locatie:
Landvast aan de Haven 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.