Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Flashback/Childhood

Optreden Flashback/Childhood

Flashback: de naam suggereert het al. Een terugblik, een herbeleving. Daarmee verwijzen wij naar ons repertoire, wat vooral bestaat uit de beste classic rock covers, aangevuld met hedendaagse rock nummers. Een compilatie van de grootste rock klassiekers. Ze hebben een uitgebreid repertoire: CCR, Bad Company, Gary Moore, Van Halen, Thin Lizzy, Jimi Hendrix, Joe Bonamassa, Thunder Whitesnake, ZZ Top n vele vele anderen.

Flashback bestaat uit: Menno Hamer, Peter de Haas, Bas Merkelbach, Walter Maas.

Childhood: Een band van oude schoolmaten. In de jaren 70 beroemd in Rotterdam en omstreken. Een paar jaar geleden heropgericht met het repertoire van toen en de skills en gear van nu. Bekend van Woodstock op Het Water in Leiden en WORM Rotterdam. (Country-) Rock in een stevig sausje, met nummers van Stones, Eagles, Steve Miller, Lovin Spoonfull , Redwing en meer.

Childhood bestaat uit: Ap Paap: Lead-vocals en -gitaar, George Agerbeek: gitaar/backing-vocals, Gerard Riesthuis: drums/lead-vocals, Bas Merkelbach: bass/backing-vocals.

Zaterdag 19 november 2016
Zaal open om 21:30 uur
Entree: € 8,00 / Leden € 4,00


De Vereniging Vestzaktheater Biggelmee heeft tot doel "het brengen van cultuur in de ruimste zin van het woord".

De liveoptredens zijn alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar. Voor de jeugd vanaf 13 jaar worden aparte avonden georganiseerd in samenwerking met Jeugdpunt Alblasserdam.

Wanneer?
19 november 2016 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
Vestzaktheater Biggelmee
Locatie:
West Kinderdijk 375
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.