Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Unbend

Optreden Unbend

Dé (nederpop) rock band van de Alblasserwaard die met veel toewijding en energie iedere keer weer een overtuigende show neerzet. Een ideale afsluiter van het seizoen.

Bandleden:
Zanger       : Konraad den Boef
Drummer   : Theo Buwalda
Gitarist      : Ferry Verhei
Gitarist      : Aad den Hartog
Bassist       : Piet Verhei
Geluidsman: Bjorn Stevense

Vele bekende nummers o.a. Foo Fighters, Triggerfinger, Green Day, The Rolling Stones, Oasis, Snow Patrol ,Kings of Leon, Lenny Kravitz, Stray Cats ,Stevie Ray Vaughan, De Dijk, Eric Clapton, The Free, Neil Young, REM, U2, Simple Minds, Black Crowes, The Scene, Van Halen, Jimi Hendrix, Black Sabbath, Ugly Kid Joe, Live, Van Dikhout, Gruppo Sportivo, The Jam, Coldplay, Radiohead, Beastie boys, Snowpatrol, Pearl jam, Aerosmith, Doe maar, The scene, The Golden Earring, Herman Brood en nog vele.. vele.. andere....

Zaal open om 21:30 uur
Entree: € 8,00 / Leden € 4,00


Biggelmee is bekend vanwege de gezellige avonden met optredens van (amateur)bands en andere vormen van podiumkunst zoals open podium, toneel, cabaret, musical, stand-up comedian, poëzie, culturele workshops en nog veel meer. Onze avonden vinden meestal plaats op de zaterdag, maar soms zijn er ook activiteiten op andere dagen.
Programma van 22:00 - 1:45 uur . Zaal open 21:30.

Toegang tot 24:00 uur. Dit betekent dat om 's avonds om 24:00 uur de buitendeur echt op slot kan zijn!

Wanneer?
11 juni 2016 van 22.00 tot 01.45 uur
Organisator
Vestzaktheater Biggelmee
Locatie:
West Kinderdijk 375
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.