Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond fysische vaattheraopie

Informatieavond fysische vaattheraopie

Woensdagavond 9 september en 30 september vindt er van 20.00 uur tot 21.00 uur met inloop vanaf 19.30 uur een informatieavond plaats met als thema: fysische vaattherapie. Alexander en Arianne geven voorlichting over de nieuwe behandelmethode “fysische vaattherapie” die in de praktijk van MedicaPlus of thuis kan worden toegepast. Deze therapie kan preventief worden ingezet voor een beter werkend immuunsysteem en meer energie. Daarnaast is fysische vaattherapie zinvol ter ondersteuning bij pijnklachten (b.v. rugklachten), chronische klachten (b.v. diabetes, hoge bloeddruk of vermoeidheid) en slaapproblemen. Kern van de werking is het stimuleren van de microcirculatie, de doorbloeding in de kleinste bloedvaten.

Wanneer?
30 september 2015 van 20.00 tot 21.00 uur
Organisator
MedicaPlus
078-6932424
info@drkorbee.nl
Locatie:
Plantageweg 45
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.