Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing ‘Molens’ in zorgcentrum De Waard

Lezing ‘Molens’ in zorgcentrum De Waard

We kennen allemaal de prachtige molens van Kinderdijk. Het hele jaar door worden deze molens druk bezocht door toeristen uit alle uithoeken van Nederland, Europa en ver daarbuiten.

Dhr. Van der Rhee is gids bij Werelderfgoed Kinderdijk. Hij beschikt over een grote hoeveelheid kennis en wetenswaardigheden over het ontstaan van waterschappen, de technologie van de molens, de verschillende types en nog veel meer. Op woensdag 30 september a.s. verzorgt dhr. Van der Rhee voor de sociëteiten van Waardeburgh een lezing in zorgcentrum De Waard te Alblasserdam.

De lezing is van 14.30 – 16.00 uur en kost € 3,50, inclusief een kopje koffie of thee. Bent u geïnteresseerd in molens of wilt u er meer van weten? Dan mag u deze boeiende lezing en presentatie niet missen! Aanmelden is mogelijk via de gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456, optie 2. Het adres locatie De Waard is Alblashof 1b te Alblasserdam. 

Wanneer?
30 september 2015 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
Zorgcentrum de Waard
Locatie:
Zorgcentrum de Waard
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.