Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Slagwerkconcert

Slagwerkconcert

Zaterdag 26 september 2015 komt de slagwerkgroep van muziekvereniging de Volharding uit Huissen naar Alblasserdam.  Samen met de Melody Percussion Band  van muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam verzorgen zij een slagwerk concert van hoog niveau.
De slagwerkafdeling van de Volharding uit Huissen reist met twee groepen af naar Landvast in Alblasserdam. Zowel de jeugdgroep als de “grote”slagwerkers komen in Landvast hun kunnen laten horen en zien.  

Voor beide verenigingen is dit in voorbereiding naar een concours waar ze hun prestaties gaan laten beoordelen door een drie koppige jury.
Slagwerkgroep de Volharding komt sinds 2014 uit in de 3e divisie. In dat jaar behaalde ze 90.42 punten met lof van de jury. Ruim voldoende voor promotie naar de huidige divisie waar ze nu op nieuw een gooi gaan doen naar een hoge beoordeling. Dit alles onder leiding van Melvin Puijn.

De Melodie Percussie Band [MPB]  van Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria neemt 10 oktober deel aan de Sla je Slag cup in Twello. Daarna volgt op 31 oktober deelname aan het podiumconcours in Etten-Leur. De MPB speelt zaterdag alle 4 de te beoordelen 2e divisie werken, daarnaast nog  andere vaak voor het publiek zeker herkenbare werken.  De MPB  van Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria staat onder leiding van dirigent Theo Vet.

Het concert op zaterdag 26 september 2015 in cultureel centrum Landvast is vrij toegankelijk. Aanvang 20.00uur.

Wanneer?
26 september 2015 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Cultureel Centrum Landvast
Locatie:
Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.