Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Startavond jeugdwerk

Startavond jeugdwerk

Startavond jeugdwerk
Wees welkom! Samen willen we het seizoen op een frisse manier beginnen. Lekker samen eten en daarna praktisch en inhoudelijk aan de slag. Laat even weten of je er wel of niet bij bent aan Gerda Keesmaat (gkeesmaat@hotmail.com) of Bart Faasse (bafa@ziggo.nl). De avond is in de Ontmoetingskerk.

Programma:
19.00 - 19.30 uur: Gezamenlijke maaltijd
19.30 - 19.45 uur: Opening
19.45 - 21.30 uur: Twee workshoprondes:

Wanneer?
16 september 2015 van 19.00 tot 21.30 uur
Organisator
Ontmoetingskerk
Locatie:
Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.