Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Startdienst Basisscholen

Startdienst Basisscholen

Ter gelegenheid van de start van het nieuwe schooljaar is er in september altijd een startdienst, georganiseerd door basisscholen De Boeg, De Loopplank en De Schalm, samen met de Havenkerk en de Ontmoetingskerk. Dit jaar is de dienst op zondagmiddag 13 september om 17.00 uur in de Havenkerk. Het thema is ‘Ga je mee op reis?’. Ds. Hans van Walsum gaat voor.

Wanneer?
13 september 2015 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Havenkerk
info@havenkerk.nl
Locatie:
Havenkerk aan de Ieplaan 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.