Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KDO Inloopweek

KDO Inloopweek

KDO Inloopweek

Op zaterdag 12 september organiseert gymnastiekvereniging KDO Alblasserdam voor haar leden de jaarlijkse familiedag.
Omdat nieuwe leden van harte welkom zijn bij deze actieve en gezellige vereniging, organiseert KDO van 7 t/m 11 september 2015 een gratis inloopweek om zo eens vrijblijvend mee te kunnen doen met een les in de KDO-sporthal aan de Parallelweg 13. Zie het rooster op de poster voor meer informatie. 

Wanneer?
Van 7 september 2015 00.00 uur tot 12 september 2015 00.00 uur
Organisator
KDO Alblasserdam
Locatie:
KDO Alblasserdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.