Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verlichte Molens in Kinderdijk

Verlichte Molens in Kinderdijk

De Lichtweek van het Werelderfgoed levert zes avonden lang een schitterend schouwspel op. Dit jaar van 7-12 september tussen 20:30 en 23:00 uur.

Een keer per jaar zijn de molens in Werelderfgoed Kinderdijk verlicht in de avond te bewonderen. De verlichte monumentale molens vormen een prachtig schouwspel, dat voor veel fotograven een dankbaar object vormt.

Voor meer info: Klik hier.

Wanneer?
Van 7 september 2015 00.00 uur tot 12 september 2015 00.00 uur
Organisator
Werelderfgoed Kinderdijk
Locatie:
werelderfgeod Kinderdijk
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.